avsändare: Simon Larssen

du har vunnit ett pris för världens tråkigaste blogg.. Grattis!

Haha jadu tack Simon,
första gången jag fick höra det där faktiskt, men alltid lär man sig något nytt, haha!

tiden bara flyger fram, shit var de inte maj nyss?
Dagarna flyter på med skolan, vännerna osv osv,
men min blogguppdatering är väll liite seg skulle jag tro,
men finns ju faktiskt inte så mycket att säga.
Jag är inte arg eller har synpunkter på något just nu som jag kan dela med mig av i bloggen,
inte för tillfället iallafall, de ända som är just nu är väll att det snart är time att dra till Norrland,
men det vet ni ju redan.

Nej känner att det här ennu ett världelöst inlägg som simon inte kommer gilla, haha, men för din del simon tycker jag att du kan läsa längre bak i min blogg, för jag är säker på att du hittar något du finner lite intressant iaf.


baaaara för att!


noo life!

Drömmar om ett perfekt Sverige genom ett barns leende.'

Vi satt där, jag och jennifer utanför heron city och rökte, mina tankar var i min aldeless egna värld och min blick var fäst på absolut ingenting, jag bara stirrade rakt framför mig. Då såg jag honom. Han strök med handen längs en marmor kula som var mörkt färgad. Precis som hans hud.
Han var helt omedveten om att jag stirrade på honom. Min blick följde varenda rörelse han gjorde. Han var ca tio år gammal, en och fyrtio lång kanske? Jag log. Han var en fri människa i ett fritt samhälle. Precis så som det skulle vara. Plötsligt blev han fullt medveten om att jag stirrade och log åt hans håll, först såg han tveksam ut.. skulle han le tillbaka mot den blonda svenska flickan?
Han måste ha bestämt sig för att jag var harmlös, för helt plötsligt ryckte det till i kinderna på den lilla grabben och han blottade ett stort brett leende i det lilla ansiktet. Hela hans ansikte log, och jag kunde inte låta bli att le ennu mer. Plötsligt hoppade han över staketet i ett enda oavbrutet hopp och sprang in genom herons dörrar utan att släppa min blick för mer än tio sekunder, plötsligt blyg. Sedan såg jag honom inte mer.

Mina tankar gick vidare till värmen jag känt när han log mot mig, han var så... lycklig. Kanske för att jag log mot honom? Han såg liksom så glad och fridull ut.
I ett sådant Sverige vill jag leva. I ett sådant Sverige vill jag vara. Ett sådant Sverige skulle jag vara stolt över. Ett Sverige med värme mellan alla människor oavsett hudfärg, ett Sverige då största konflikten skulle vara om tågen skulle funka idag, eller om bussen skulle komma förtidigt eller försent.

Drömmar om ett perfekt Sverige genom ett barns leende.

Min älskade bror.


@Facebook. Haha

Fem saker varje flickvän gör innan hon träffar sin pojkvän

1. Byter om mer än en gång

2. Sätter på sig smink

3. Sätter på sig parfym.

4. Tar ett bad / dusch.

5. Får panik om att inte duga till.


 


 

Haha lite roligt ju faktiskt, menmen, min dag har varit högst ointressant och jag tror då aldrig att jag sovit så mycket som jag har sovit idag, haha och jag tror nog att jag ska fortsätta med det också! Godnatt!


 


No good day, hurray!





sääärbilder javisst! Menmen, som sagt.. man får bjuda på sig själv! :) Har egentligen ingenting vettigt alls att säga, men tänkte att jag kunde slänga in några bilder och skriva några meningar, så att det är lite förändrat ist för samma gammla text som igår :).

Men nej nu ska jag glo camp rock 2 med jennifer!<3

- its going to be a bumpy ride.'



goodnatt ppl
- tagga norrland ftw :D

pappas 40 årsfest, jag ser ut som ett mongo o jennifer är söt!


iiisch ser hemsk ut ;o men vi bjuder på de för jejje-spreye e söt :D hahah


haha usch för mitt ansikte :D

haha jaa nöööjd nu jennifer? Jag ser ut som ett mongo men jennifer e awsome :D menmen, får la skylla på att jag var full ;) hahah. Skitsamma, bjuda på sig sj e inte hela världen :)

På G Mot norrland!




epic fail bilder.
men ja jag och jennifer är på G mot norrland! Höstlovet kommer bli awsome! om mamma kan höra av sig någon gång, haha! jaja, de blir great iaf!:)


Dödsstraff

'jag är inte rädd för att dö, jag är snarare rädd för att avrättningen ska skjutas upp'

'på listan står det mord, som dödsorsak anges mord, för personen har ju bragts om livet uppsåtligen och då är det ju  mord, men vi får inte glömma att det handlar om lagligt mord'

Jag har tittat på en dokumentärfilm som handlar om avrättningar, då meningen högst upp är uttalad av en fånge och meningeen under av en fängelsedirektör i texas, och jag blir ganska frustrerad när jag läser båda, enlig min mening så finns det ingenting som heter ett lagligt mord. Ett mord är ett mord, whatsoever. Fången som sa meningen högst upp var oskyldig. Han var anklagad för mord på en gammal tant, tillsammans med tre kompanjoner hade han tagit sig in i hennes hus, men han hade inte avlöst det dödande skottet. Det hade hans vän gjort, som sedan flytt tillsammans med dem andra. Men denna killen stannade kvar. Han tänkte inte smita undan. Och han dömdes till döden för ett brott som någon annan begått. Han dömdes till döden i dödshuset i texas, där dom anser att det är fullt humant att döda en annan människa på det viset. Jag kan förstå dem på ett sätt. Familjen som har fått sin familjemedlem mördad vill självklart ha revansch, eller ja, hämnd. Jag skulle ha känt samma sak utan tvekan, men jag frågar mig själv..
har man rätt att mörda en annan människa? för isånnafall har denna fånges tid i dödhuset varit förgäves han kommer att bli mördad han också. Och allting blir en ond spiral.

Det finns sjuka människor, sådana som våldtar & mördar, sådana som tar saken i egna händer, men har vi rätt att ta deras liv och gömma oss bakom ordet '
rättvisa' ? Dessa människor förtjänar antagligen till 310% att sitta bakom lås och bom, men vad hjälper det? Dom behöver jävligt mycket hjälp. Vissa människor kan man inte hjälpa - Dom borde få livstid.
Dom man kan hjälpa å andra sidan, borde få en andra chans. Det låter hemskt att jag säger det, och vissa människor kanske till och med vill stämpla mig som godtrogen, men det är som jag skrev i ett annat inlägg hur kan en människa som gör allt för att ändra sig, verkligen göra det, om samhället vägrar att ge en andra chans? Får dom ingen uppriktig andra chans (även om de så ska vara under bevakning i detta fall) så kommer dom att misslyckas. Våra val är faktiskt en del av deras framtid.

jag vet inte om det är jag som är klen eller godtogen, men jag anser inte att dödsstraff faktiskt borde få finnas. De är nog inte många som håller med mig i den frågan, men de är min åsikt och den står jag upp för.


'-
Man kan inte mörda dem som samhället har övergivit' (sagt av en man som arbetar emot dödsstraff.


självklart finns det psykiskt sjuka människor osv som jag aldrig heller skulle släppa ut igen och lita på att dom ska klara sig ute i samhället, men jag ser fortfarande inte att dom ska bli mördade. Utan få hjälp, och hållas inlåsta antingen i ett fängelse eller psykhem.

ja det finns många frågot och ohållbara teorier i den här frågan, men det här är en del av min åsikt.





slumpvald bild

I rymden finns inga känslor!

filmen var suverän! Han är så sjukt söt, han har typ aspberger(?) eller något, oh hahah så jäääääevla söt! Har alltså med andra ord varit på bio, och jag tror aldrig att en film har fått mig att skratta så himla mycket asså, jag är tamejfan kär i filmen!




epicfail bild, men skit samma, ni boorde vara vana (a)

Sevärd & älskvärd film, ni som inte tittat... GÖR DE!

Nyvaaken renee (y)


haha mooongo bild!


hmm, ska ja lägga mig o sova igen eller gå upp till skolan?



hur tråkigt de än är... får jag nog gå upp! suuuck-


hmm, min dag? vi skiter i den för den är så totalt ointressant anyway! har faktiskt inte så mycket att säga övrigt heller, sverigedemokraterna och politik har jag tjaffsat klart om.. jag delar inte din åsikt, men jag är berädd att dö för din rätt att framföra dem. kanske? Jag har skrivit om andra chanser.. kriminalitet, osv osv, börjar få slut på ideer ju! tror nog att jag ska slänga in en text som jag har skrivit, eller ett utdrag av ngt, jag vet inte.. hmm. det får bli en egen skriven text, en mycket mycket gammal sådan, tror att jag var ca 10 - 11 när jag skrev den?

Del 1 av 3. Shanes hemlighet.
Varför gjorde hon så? Varför betedde hon sig som hon gjorde? Det var inte vad hon själv ville, han var inte den hon själv ville vara i skolan, kanske betedde den lilla flickan sig så på bortaplan eftersom att hon kunde, hemma hade hon aldrig vågat.
Shane tittade sig själv i spegeln, hon hade två stora revor i ansiktet, och hennes blick var aldeless dimmig, hon såg för sig själv handen som kom farande, sina egna händer som varit knutna. En obehaglig känsla gick igenom kroppen på henne och med ens var hon helt yr, hon han precis tänka att smällen hon gav henne var hon förtjänt av, så som hon betedde sig, innan hon föll ihop på badrumsgolvet.
Shane vaknade med ett ryck, hon hade den där obehagliga känslan av att något inte var rätt isande längs ryggraden, hon var aldeless kalsvettig från den hemska mardrömmen hon inte ens kom ihåg, hon befann sig i totalt mörker. Hur länge hade hon legat där? Hon reste sig upp på darriga ben och önskade att detta aldrig hade inträffat, ännu en plisanmälning bakom ryggen, Great!
Hon hörde hur telefonen började ringa i hallen. En ilning gick genom hela kroppen, nu skulle de få veta allt, kunde dom inte ha ringt lite senare? Hon hatade den äckliga ringtonen, ville kasta hemtelefonen i väggen varje gång det ringde, men hennes mamma skulle bli vansinnig.
Ringningarna upphörde och byttes ut mot röster
- Hon gjorde vad sa du?! Okej inga problem jag tar hand om det...
Helvete! Nu var hon fast, det visste hon, det var hennes far som hade svarat, han är värst, och hon visste också att i vilken sekund som helst skulle..
- Ditt äckliga lilla luder
... han säga något till henne. Hon suckade. Hade haft rätt igen, han nästan väste fram orden genom dörrspringan till toaletten. Han lät nästan som en orm, som Shane lätt skulle kunna hugga huvudet av. Hon öppnade badrumsdörren och visste att från och med att hon öppnat badrumsdörren, skulle hon inte vara vid medvetande på väldigt länge. Det sista hon tänkte var att hennes lärare skulle bli skit sur om hon inte gjorde klart uppsattsen ikväll, men i kväll skulle hon vara upptagen med att få stryk, hon tänkte att hon kanske kunde spela in sin far medans hans sko krossade hennes näsben och hans nävar slog henne i magen medans hon låg på golvet helt likgiltig utan känsel, skulle det vara en upsatts nog för hennes lärare eller skulle hon misslyckas med det också?

Detta var hennes hemlighet, hemligheten av hennes banala liv, ingen skulle någonsin få veta, i skolan var hon den tuffa och hemma den sönderslagna. Det var ett skildrande liv hon levde det visste hon, men ingen skulle någonsin få reda på hennes hemlighet, hon skulle dö med den. Allt för att behålla sin heder. Eller åtminstone lite utav den.


//Random texter jag skrivit.

hittade denna i en blogg.....

Nu är de iofs, tio skäl tilll att man inte skulle ha röstat.
taget från sverigedemokraterna.de

Tio skäl att INTE rösta på Sverigedemokraterna

16 september, 2010

Funderar du på att rösta på Sverigedemokraterna? Läs då dessa tio argument varför du INTE ska rösta på SD den 19 september. Gör som Magnus Betnér, Peter Forsberg, Leif GW Persson, Börje Salming och Pontus Wernbloom, välj ett annat parti!

En röst på SD, är en röst på ekonomiska problem

Sverigedemokraterna överdriver kostnaden för invandring och har en oansvarig ekonomisk politik. Sverigedemokraterna vill göra det svårare för invandrare att få jobb, när Sverige egentligen behöver få fler invandrare i arbete.
Läs mer om SD:s ekonomiska politik »

En röst på SD, är en röst på främlingsfientlighet

Sverigedemokraterna påstår att Sverige håller på att ”islamiseras”. Detta är inte trovärdigt, med tanke på att de flesta svenska muslimer är sekulära och de fåtal islamister som finns i landet saknar politiskt inflytande. Sverigedemokraterna använder muslimer som representant för alla invandrare i syfte att skrämma folk till att rösta rasistiskt.
Läs mer om SD:s syn på islam »

En röst på SD, leder INTE till minskad brottslighet

Sverigedemokraterna skyller all brottslighet på invandrare och vill bekämpa brottsligheten med hårdare tag. Eftersom deras analys är helt felaktig kommer deras politik inte att komma åt brottsligheten. Forskning visar nämligen att brottsligheten hänger ihop med sociala problem, och dessa har SD inga lösningar på.
Läs mer om SD:s syn på brott och straff »

En röst på SD, är en röst för likgiltighet

Sverigedemokraterna säger att vi har en ”massinvandring” till Sverige och att vi ska sänka invandringen till Danmark och Finlands nivå. Problemet är det omvända: Danmark och Finland borde lära av oss och visa större välvilja mot flyktingar som flyr krig, konflikter och diktaturer.
Läs mer om SD:s syn på flyktingar »

En röst på SD, är en röst mot EU, FN och fred i Mellanöstern

Sverigedemokraterna påstår sig vilja hjälpa flyktingar på plats med bistånd, men vill i själva verket sänka biståndet och ifrågasätter om det har någon nytta. De bryr sig inte heller om resten av världen, utan vill går ur EU och skrota FN. Sverigedemokraterna är också för krig i Mellanöstern genom sitt stöd för extrema israeler.
Läs mer om SD:s utrikespolitik »

En röst på SD, är en röst för större konflikter i Sverige

Om Sverigedemokraterna får bestämma ska ”svensk” kultur premieras, men partiet kan inte svara på vad svensk kultur är. Dessutom skapar partiet konflikter genom att hålla hårt på sin egen grupps rätt. Istället för att prata om invandrare mot svenskar, borde vi se olika individer och lära av varandra.
Läs mer om SD:s syn på kultur »

En röst på SD, är en röst på en unken familjepolitik

Sverigedemokraterna vill vrida klockan tillbaka. De vill att män ska försörja kvinnor som är hemma och föder barn. Enligt SD är homosexualitet en sjukdom och partiet vill göra det svårare för kvinnor att göra abort.
Läs mer om SD:s syn på familjen »

En röst på SD, är en röst på ett parti med rötter i nynazismen

Sverigedemokraterna har sina rötter i den svenska nynazismen. Den första partiledaren Anders Klarström var med i Nordiska rikspartiet och den första revisorn Gustaf Ekström var frivillig i SS under andra världskriget. Sverigedemokraterna har 51 kandidater med anknytning till nynazismen på sina listor till årets val.
Läs mer om SD:s nazistiska förflutna »

En röst på SD, är en röst för ett enfaldigt Sverige

Sverigedemokraterna är ett nationalistiskt parti. Enligt SD så ska varje folk ha en egen nation. Problemet är att vi svenskar är olika från norr till söder. Vi behöver inte ett parti som bestämmer hur vi ska leva som svenskar. Däremot är det inget fel med att älska Sverige, men kärleken till landet ska inte leda till att vi ser ner på folk med en annan kultur eller hudfärg.
Läs mer om SD:s syn på nationalism »

En röst på SD, är en röst för kulturellt tvång

Sverigedemokraterna vill inte slänga ut alla invandrare, men de vill tvinga de invandrare som lever i Sverige att tycka och tänka som Sverigedemokraterna. Detta kallas assimilering. Att tvinga människor som blivit förföljda och trakasserade på grund av sin identitet att avsäga sin identitet är som ett slag i ansiktet.
Läs mer om SD:s syn på vad invandrare måste göra »


Fyfan för Sveriges befolkning & fyfan för rasism

Hur kan detta vara möjligt? Jag är väl medveten om mitt tidigare inlägg då jag uttrycker mig klart och tydligt om min åsikt om invandring, men att ha ett frälingsfienligt, rentutav rasistiskt parti i riksdagen är enligt min mening inte alls okej, som linnea forss sa; hälldre rasism än socialism? Ikväll ska ni skämmas Sverige. Och det håller jag med henne om till tusen, för det ska ni verkligen. Inte bara för att vi nu har ett främlingsfientligt parti i våran svenska riksdag, utan för att moderaterna (Deras block, vilket jag inte har någon aning om vilken förg de e, blåa va?) Gör så många försämmringar i vårat land. Tänk på de äldre, Sjukvården, tänk på de fattiga som faktiskt inte har råd att betala sin sjukvård, ska dom då dö för att rainfeldt anser att staten inte ska finansiera våran sjukvård? Jag är inte riktigt fullt påläst om det här ennu (Vilket jag ska bli tro mig!) Men det är iallafall så som jag har uppfattat det, och så som många i min omgivning har uppfattat det, FYFAN FÖR JIMMY ÅKESSON och fyfan för de svenska folket som lagt sina röster och låtit SD komma in i riksdagen. Jag är riktigt j*vla besviken. Godnatt folket, dröm fina mardrömmar inatt.

Jag är en idiot

ja.
En idiot.'

Renee hissar och dissar

Tänk jag drömde en natt att jag hade en katt och han åt bara sill & potäter!
nej jag kan inte hela den låten asså..

Mm bop
bop bop du bop,


hmm, är de någon annan som känner som jag, att de finns vissa saker, som inte borde få hända asså..


Jag gillar & jag gillar inte

  1. Vuxna människor som skriver med minsta antydningen till fjortisarnas håll ( Dagens vuxna samhälle, vart är vi på väg? vad är de för fel på dem? haha)
  2. När pappa får för sig att jag är korkad och att han vet bäst för att han är dubbelt så gammal,
  3. Men däremot gillar jag hans köttfärssås! Förutom att han har ett halvt ton fett i maten.
  4. När Lotta får för sig att jag orkar jobba hur mycket som helst fast jag inte gör det,
  5. När lotta ställer en fråga som; hur tyckte du att detta arbetet var? Men aldrig stannar kvar tilräckligt länge för att faktikskt lyssna på mitt svar!
  6. När Simon gömmer sig för mig i korridoren, och tror att jag inte ser honom?! (hallå, jag må vara blond, men när han gömmer sig bakom människor som har en kroppsform som en planka o tror att jag inte ser, börjar man ju undra ;)
  7. När Alexander Fredriksson fäller sina otroligt korkade kommentarer, som t.ex. *kevin stryper simon*
    Alex - Får du lust simon? :O
  8. Ja Alexander gillar vi, men de bästa är nog när Jonas 'cleanar' kylskåpet på fem minuter,
  9. När jag får något i huvudet som jag absolut inte kan sluta tänka på, och när jag sedan ska fråga någon om denna kanske har en vättig lösning, kommer jag fan inte på vad det var jag tänkt på hela dagen.


  10. Sist men inte minst, kan man ju faktiskt få för sig att måla hela ansiktet blått, under skoltid och se ut som en smurf!

Ni får ursäkta den fula bilden, men vafan.. Jag är ju blå?!? :D

what to say?

finns faktiskt inte så himla mycket att skriva om just nu, och tycker bara att det är så himla tråkigt att skriva vad man gjort under dagen om man ändå inte gjort något intressant, och ni vill antagligen inte läsa det heller, så det går på ett ut. Javisst.


Idag när jag pratade med några kompisar så berättade dom om sina framtidsplaner, oh jag tänkte.. FRAMTIDS vadå!??! Framtidsplaner?! Shit, jag har inga sådana..! Jag vet att jag för tillfället vill gå en bred socionom utbildning, men.. Var ska jag bo? Vad ska jag jobba med? Vart ska jag ta vägen? shit! Jag har liksom ingen aning om någonting alls.. Och det bara slog mig, helt sådär, och så insåg jag att fan, jag har bara tre år kvar hemma, innan de förväntas av mig att jag ska flytta hemifrån, och .. tanken på att 'bli vuxen' skrämmer mig..

Men blir man verkligen 'vuxen' för att man flyttar hemifrån och tar steget ut?

Nej.. de tror jag faktiskt inte, de handlar om mognad och kunskap någonstans också, man måste nog.. lära sig att bli vuxen och göra misstag, många sådana, och lära sig av dem, gå vidare och.. mogna.



jaja, De var bara en tanke som slog mig!

Ideologi

<!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Mörkhyade&vita människor

 

 

Det handlar inte om vita människor, det handlar inte om svarta, de handlar om kunskap. Jag har mörka människor i min släkt, och jag har SS soldater i min släkt, och jag säger såhär; Ta hand om dom vi har.

 

Jag älskar svarta människor och jag älskar vita människor, det har inte med deras hudfärger att göra. Det handlar om deras personlighet.

 

Jag säger såhär; Stoppa invandringen. MEN jag säger inte att invandring, handlar om mörkhyade människor, invandring är människor som kommer från ett annat land in i Sverige. Svarta som Vita.

 

Jag säger stoppa invandring för nu, tills vi har resurser att ta hand om fler människor, svarta som vita. Jag säger inte, att vi ska kasta ut dom vi redan har, ALDRIG – utan ta hand om dom. Jag säger inte heller att jag någonsin skulle lägga min röst på Sverigedemokraterna, de skulle aldrig falla mig in.

 

Jag är uppväxt här i sverige som svensk medborgare, och hade aldrig upplevt något annat försen mina resor till Thailand. Jag såg människor utan fötter armar ben och ögon, såg folk som var så undernärda att dom skulle gå sönder om man ens petade på dem, jag såg folk i ett land som inte hade resurser att ta hand om sitt eget folk, och det skrämde mig. Det skrämde mig något fruktansvärt, och jag tänkte: Sådana människor finns inte i Sverige.

  • Jag var naiv.

 

 

Dom finns här, dom som horar för att få mat för dagen, dom som knarkar för att inte känna hungern, dom som tigger pengar för att dom måste och dom som lever på kriminalitet, för att dom inte kan något annat. Dom finns här bland oss, dom som lever på gatan och svälter ihjäl, för att det inte finns resurser, ens till våra egna, svarta som vita. Ska vi ta in fler människor, oavsett hudfärg, som vill komma till något bättre, och låta dem svälta ihjäl på Sveriges gator för att vi är naiva nog att tro att vi kan ta hand om fler än vi redan har?

 

SKICKA INTE UT människor som redan finns här, utan ta inte in fler, försen vi kan.

Den dagen vi kan ta in fler och har resurser till det, så släpp med ett öppet hjärta in dem, för då kan vi ta dem till något bättre än svält och plågsamma nätter som förbereder inför döden.

 

 

Min gammelmorfar är SS soldat.

  • Han sköt ihjäl judar. Pga deras hudfärg och jag stödjer honom inte. De han gjorde var hemskt, och han har förstört för många många människor, allra minst för min pappa.

Min pappa ser ner på mig, när jag framför denna tanke jag har om att sluta ta in människor i Sverige. Han tycker att jag är sjuk, som tycker så. För han har fått växa upp med en morfar och mormor som delar samma ideologi som SS soldaterna gjorde, och jag ser vilken skada dom har gjort mot honom.

Jag ser det så himla tydligt. men tyvärr så är detta min ideologi. Inte samma ideologi som SS soldaterna hade, och inte samma ideologi som Sverige demokraterna, utan min ideologi.

 

 

Stoppa invandringen för såväl svarta som vita, för dom får inget bättre liv här, om dom måste svälta ihjäl på Sveriges gator pga svenska folkets naivitet. Jag är inte rassist, inte alls.

  • Jag värnar om Sveriges befolkning, oavsett om dom är svarta eller vita.

 

 

 

Jag heter Renée Nilsson, och jag är patriot, inte rassist.


Bilder på mig edwin o adam som små
















(dåligbild)














hur stavas höst? K ä r l e k !

Hösten är så fin, så vacker faktiskt. Jag älskar hösten mest av allt. Läääängtar till höstlovet också, då blir det att åka till mamma♥, ja raka vägen till mamma! Men innan dess ska jag gå ner tio pannor och skaffa porrfilmstuttar, haha nej nu skojja jag bara, i ren brist på någonting annat att skriva! Antar att ingen av er vill höra om min tråkiga dag, för det vill inte ens jag, haha. Det händer inte så mycket på hösten faktiskt, inte för min del iallafall, glider omkring i mina egna tankar och sköter mina bitar. Man tänker jävligt bra på hösten, djupa tankar. Har jag märkt. Men nog snackat om hösten, här kommer några bilder ist, (Jag är inte fotograf, och har ingen aning om vem som är heller)


Ta aldrig en relation med någon förgivet.


http://www.shell.linux.se/perra/blog/files/u1/IMG_1129.jpg


The image “http://www.webbkusten.com/content/images/55b54e6e7c15fc27244906685e577169.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.



http://metalbarbiecc.blogg.se/images/2008/dscn0306xx_19131272.jpg

Simon.


finaste. ♥


Dagen har varit helt okej faktiskt, fick ju träffa finaste. heheh, han kommer mörda mig för bilden, men han är ju som sagt finaste, så var tvungen. Dagen har som sagt varit helt okej, med andra ord ... Jag överlever!



Trosa :)




alex!

Bekräftelse.

Jag har tänkt rätt mycket kring ordet bekräftelse. Allting vi gör, eller nästintill allting vi gör, kretsar kring bekräftelse,
- Titta titta! jag är klar, visst är jag duktig?
Visa upp sig, att kolla jag har gjort det du bad om, beröm mig! Eller bekrätelse av att man faktiskt finns, i vissa fall genom uppmärksamhet, 'den som alltid står i mitten'

Varför är de så?
Det är inte så för alla, tänkte jag precis skriva, men jag ändra mig, för de är nog så för alla, men på olika sätt, en del på lite tystlåtnare sätt, kanske liksom inte vill ha allas uppmärksamhet eller bekräftande på att man faktiskt syns eller hörs, men några stycken.


jag undrar lite över också, varför vissa människor inte kan följa sin egna Smak/stil/väg, eller varför de måste tycka som alla andra, jorden går inte under bara för att du inte tycker som alla andra.



har ni någongång tänkt på hur olika människor beter sig i olika sammanhang?

sjuukast i stan

jo så känns det faktiskt, ni får ursäkta för dålig uppdatering, men har ingen ork till någonting alls, flyttar hem igen imorgon, känns riktigt bra faktiskt, men jag kommer att sakna alla här.. åh.. fina underbara människor.





what do you want from me?

RSS 2.0